Nepečený cheesecake s kardamomem a citronem

Nepečený cheesecake s kardamomem a citronem

Ingredience:
korpus:

1/2 šálku mandlové mouky 1/4 šálku lískooříškové mouky 2 lžičky sladidla dle volby
sůl
2 lžíce kokosového oleje

náplň:
2 ricotty
1 citron (kůra a šťáva z poloviny)
1 lžička kardamomu
sladidlo dle volby

Postup:
Na korpus smícháme mandlovou a lískooříškovou mouku, přidáme sladidlo a sůl. Vše propojíme kokosovým olejem a směs vtlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Necháme vychladit alespoň půl hodiny v lednici.
V misce si smícháme ricottu s citronovou šťávou a kůrou, dosladíme dle chuti sladidlem a přidáme kardamom.
Krém rozprostřeme na korpus a cheesecake necháme nejlépe do druhého dne vychladit a rozležet.