Pivní pomazánka z romaduru

Pivní pomazánka z romaduru

Ingredience:
1 romadur
1/2 hermelínu (60 g)
30 g másla
pivo (dle chuti světlé či tmavé)
cibule
sůl
pepř
mletý kmín
sladká paprika

Postup:
Máslo vyndáme z lednice a necháme povolit na pokojovou teplotu. Romadur a hermelín pokrájíme na menší kostičky.

Sýrové kostičky rozmělníme v misce vidličkou spolu se změklým máslem do konzistence jakou si přejeme.

Přilijeme dvě až tři lžíce piva a dochutíme solí, pepřem, mletým kmínem a sladkou paprikou.

Pomazánku před servírováním vychladíme, dozdobíme najemno nakrájenou cibulí.


Nutriční hodnoty (100 g):
Energetická hodnota: 321 kcal
Bílkoviny: 15 g
Sacharidy: 2 g
Tuky: 28 g