Bramborový salát bez brambor

Ingredience:
350 g květáku
270 g směsi hrášek/mrkev
150 g nakládaných okurek
100 g šunky
2 vejce
1 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce majonézy
sůl, pepř
citronová šťáva
Postup:
Květák rozebereme na malé růžičky a uvaříme v osolené vodě na skus. Vejce uvaříme natvrdo.
Uvařený květák smícháme se směsí hrášku a mrkve, přidáme na kostičky nakrájené okurky a šunku.
Přidáme dijonskou hořčici, majonézu, sůl, pepř. Na závěr lehce vmícháme na kostičky nakrájené vejce.
Dochutíme pár kapkami citronu nebo lákem z okurek.
Nutriční hodnoty (100 g):
Kalorická hodnota: 109 kcal
Bílkoviny: 5 g
Sacharidy: 4 g
Tuky: 8 g