Salát z květákové rýže

Ingredience:
200 g hotové květákové rýže
30 g sušených rajčat v oleji
50 g ředkviček
100 g salátové okurky
50 g černých oliv
olivový olej
bylinky podle chuti (petržel, pažitka, tymián apod.)
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky mletého pepře
Postup:
Naložená sušená rajčata necháme mírně okapat (olej z rajčat můžeme přidat do salátu) a nakrájíme na kousky.
Ředkvičky, okurky nakrájíme na stejné kousky, olivy na kolečka.
Hotovou a vychladlou květákovou rýži smícháme se všemi nakrájenými ingrediencemi a dobře promícháme.
Přidáme nasekané bylinky, osolíme a opepříme podle chuti.
Přidáme olivový olej, promícháme, necháme vychladit a podáváme.
Nutriční hodnoty (100 g):
Energetická hodnota: 64 kcal
Bílkoviny: 2 g
Sacharidy: 3 g
Tuky: 5 g