Semínovo-sýrové bagely

Semínovo-sýrové bagely

Ingredience:
100 g zlaté lněné semínko
80 g dýňové semínko
100 g anglické slaniny
120 g mozzarelly
3 vejce
2 lžíce lahůdkového droždí
½ lžíce kypřícího prášku do pečiva
¼ lžičky soli

Postup:
Lněné a dýňové semínko rozmixujeme na hladkou mouku. Přidáme sůl, droždí a kypřící prášek a vše promícháme.

Anglickou slaninu a mozzarellu si nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme se sypkou směsí. Vše spojíme s vejci a promícháme.

Pokud se vám bude směs zdát příliš tuhá, přidejte ještě jedno vejce či trochu vody.

Vytvoříme bulky požadované velikosti (4-6 ks) a pečeme při 180°C.


Nutriční hodnoty (100 g):
Kalorická hodnota: 316 kcal
Bílkoviny: 18 g
Sacharidy: 1 g
Tuky: 27 g



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *